Cum lucrăm

Dacă ai ajuns aici, inseamnă că ceva din ceea ce facem ţi-a atras atenţia iar acest lucru ne bucură foarte tare. Este bine insă, să inţelegi exact ceea ce facem si cum lucrăm, ca să putem avea o colaborare eficientă, clară si transparentă.

Design &Events Concept nu este un magazin on-line ci un site de prezentare. Unele produse din imagini sunt personalizate si nu pot fi tot timpul disponibile. Este dificil să onorăm o comanda de astazi pentru maine. Nu avem cataloage si nici stocuri mari de accesorii. Nu avem florărie, nu ţinem stocuri de flori. Sigur, ne străduim să răspundem tuturor dorinţelor dar, in ritmul in care putem face lucrurile, să funcţioneze foarte bine.
Pentru evenimentele complexe ne vom intalni, vom discuta, vom pune intrebări, apoi vei primi o ofertă personalizată, si un contract iar dacă este necesar un concept de eveniment vei primi propuneri, idei schiţe, imagini si in final un concept complet.
Dacă ai nevoie doar de o parte dintre serviciile noastre, se poate, nu este necesar sa organizezi tot evenimentul cu noi. Poţi opta doar pentru decorul salii, sau pentru decorul cu aranjamente florale, decorul cu baloane, sau a orice alte servicii din oferta noastră.
Dacă vrei să iti faci o idee despre servicii si preturi poti consulta oferta noastră de bază aici

Aranjamentele florale – Pentru a beneficia de flori proaspete si de o foarte bună calitate comandă pentru orice tip de aranjament floral, se face cu cel putin 10 zile inainte de data in care aveţi nevoie de el.
Pentru inceputul de an scolar comanda se face pană la data de 25 august cel tarziu iar buchetele si aranjamentele vor fi livrate in datele de 8 si 9 septembrie in anul 2018.
Decorul cu baloane, in special pentru baloane cu heliu este necesar să faceţi comanda cu 10-15 zile inainte de eveniment. Grădiniţele, scolile si locurile de joacă cu care suntem in parteneriat pot comanda si in saptămana evenimentului, dacă există un flux si condiţii stabilite in prealabil.
Pentru serviciile DJ, foto, video, animaţie, ursitoare inchirierea masinilor sau produselor de logistică se verifică mai intai, disponibilitatea pentru data si ora respectivă.
Atelierele florale: Pentru a putea participa la atelierele florale, fie pentru adulti, fie pentru copii este necesar să te inscrii pe linkul indicat in eveniment sau la adresa de e-mail office@nunta-eveniment.ro
si să achiti costul acestuia, in contul indicat in eveniment. Organizarea atelierelor florale implică anumite costuri prealabile, un circuit al florilor si al materialelor, din acest motiv este necesar ca plata să fie facută in avans. Tot din acest motiv, in cazul in care nu poţi ajunge la eveniment, banii nu se returnează, poţi trimite insă pe altcineva in locul tău, sau al copilului.
In cazul in care, participi la atelierele noastre sub formă de abonament, sau ne anunţi din timp că nu poţi participa, banii se vor returna sau vor ramane in cont, pentru următorul atelier.
Scolile, gradiniţele, centrele educaţionale, locurile de joacă beneficiază de condiţii particulare, stabilite in prealabil.
Torturile, prajiturile si toate produsele alimentare pentru candy bar sau petrecerile la birou, sunt asigurate de cofetăriile si firmele partenere, comanda acestora este necesară cu minim 3 zile inainte in cazul torturilor, prăjiturilor si plăcintelor pentru petreceri si, minim 10 zile pentru torturile de nuntă, botez si pentru candy bar.
Degustarea torturilor de nuntă si botez, se poate face la sediile partenerilor nostri, cu programare in prealabil.
Toate accesoriile folosite pentru nunti, botezuri, petreceri ( mărturii, cruciulite, cadouri, jucării pentru pinata, e.t.c.), se stabilesc in cadrul evenimentului respectiv sau, in afara acestuia, se pot comanda separat, cu minim 14 zile inainte.
Decorul locatiei cu aranjamente florale, baloane, fete de masa, huse pentru scaune sau alte decoraţii nu implică costuri suplimentare, indiferent dacă acestea fac parte din organizarea unui eveniment sau sunt comandate separat.
Pentru alte informaţii, iţi vom răspunde cu drag, dacă ne vei contacta la adresa de e-mail:office@nunta-eveniment.ro sau la telefon 0735818777.

ţă