Despre noi

POVESTEA NOASTRA

 

Totul a inceput cu o propunere clară….si a continuat cu un răspuns promt… ,,..eu sunt inginer, pot desena puzzelul dar am nevoie de tine sa aranjezi piesele intr-un mod creativ, cu o atingere delicată, să le dai culoare si să le faci sa prindă viaţă’’ Asta i-am spus soţiei mele cand am realizat cat de mult imi place organizarea de evenimente si m-am hotarat sa deschid o firmă in acest domeniu.

,,…adică să renunţ la ceea ce fac si să lucrez cu tine?’’ ,,Nu să renunţi ci să continui la un nivel mai amplu, mult mai complex, asa cum stiu ca iţi doresti’’ ,,Bine’’ 🙂 a fost răspunsul ei.

Asa a luat nastere Design&Events Concept – un concept ce inglobează, pasiune, multă pregătire si ani de muncă in domenii cu oameni si despre oameni. Căci la asta se rezumă activitatea noastră – să costruim povesti de fericire pentru oameni.

Evenimentele trec, povestea rămane iar emotia din spatele ei te poate amprenta intreaga viaţă.

Noi suntem Eugen si Mirela Elisei, suntem soţi, părinţi fericiţi, prieteni si parteneri. Impreună cu o echipă de colaboratori profesionisti, implicaţi care se aliniază valorilor noastre personale si profesionale, ne străduim cu fiecare eveniment să oferim un plus de fericire momentelor importante din viaţa voastră.

Eugen

Sunt un om cu suflet vesel incantat mereu de nou, artă si frumos. Un inginer pasionat de fotografie si creaţie grafică. Sunt o fire deschisă la noi perspective si caut „acel ceva” care imi transmite o emoţie puternică ce poate fi transpusă in imagini…Ca fotograf am un stil fotojurnalistic-documentar, fotografiile realizate de mine transmit povestea reală, văzută prin ochii mei, cu retusurile potrivite, tinand cont de tehnica fotografică si experienţă acumulată. Mă focusez mereu către soluţii iar problemele care imi pot apărea in cale, sunt pentru mine provocari ce mă ajută să cresc.
Mă mai poţi intalni făcand un decor cu baloane, coordonand un eveniment sau poate negociind un contract. Toate aceste activităţi mă incantă si mă ajută să mă dezvolt continuu.

Mirela

Daca ar trebui să mă descriu intr-un singur cuvant acela ar fi ,,diversitate’’. Ador diversitatea si văd toate lucrurile, momentele, evenimentele si mai ales oamenii in toata complexitatea lor. Acest lucru mă face de cele mai multe ori greu de inţeles de către cei din jur dar sunt in regulă cu asta, ma străduiesc sa ii inţeleg eu pe ei 🙂

Oricat de mult am incercat să aleg o singură directie, nu o pot face. Iubesc să fac mai multe lucruri. Asa sunt eu si de ceva timp am acceptat acest lucru. Ma străduiesc de fiecare dată in tot ceea ce fac, să ofer maximul din potentialul meu, sa fiu 100% prezenţa in fiecare moment, să ascult constientă si să răspund conform asteptărilor si mult mai mult…

Sunt floristul principal al firmei, mă ocup de designul evenimentelor si coordonarea lor, compun si coordonez atelierele florale, particip intens la fiecare proiect si, ceva in plus 🙂

Dacă te-am convins, asteptăm provocarea ta. Scrie-ne despre evenimentul tău vitor sau despre un seviciu de care ai nevoie, la adresa: office@nunta-eveniment.ro sau sună la numarul 0735818777.