Ateliere florale

Florile m-au învățat că nu există imperfecțiune, mi-au arătat conexiunea cu natura și m-au făcut să mă bucur cu adevărat de procesul creației, ca apoi să sărbătoresc cu succes rezultatul.
După 12 ani de lucru cu florile și după ce am experimentat mai multe etape de dezvoltare profesională și personală, am hotărât că pot da mai departe ceea ce știu, printr-un mod simplu, relaxat și autentic.
Încă din anul 2008 când am început să lucrez în domeniul organizării și decorațiunilor pentru evenimente, m-am pregătit continuu, am citit, am testat concepte și servicii, am dobândit competențe antreprenoriale și de organizare, în floristică, design interior și investesc în continuare timp și resurse în dezvoltare. Scopul meu este de a putea oferi clienților, serviciul și produsul dorit, în cea mai potrivită formă pentru fiecare. Am constatat însă că majoritatea oamenilor nu înțeleg complexitatea acestor servicii și nu au încă disponibilitatea de a plăti prețul corect pentru un aranjament floral.
Am ales să organizez ateliere în primul rând pentru a aduce bucuria pe fețele oamenilor dar și din nevoia, de a informa despre acest domeniu minunat, pe care nu l-am aprofundat încă atât cât ar fi meritat, dar care,  mi-a adus în viață atâta bucurie, împlinire și mulțumire încât dau pe afară. Te-ai întrebat în ce constă munca unui florist? Poate vei fi uimit să afli că un decor floral, poartă cu el pe lângă nopți nedormite , povestea muncii unui lanț de oameni. De la cultivator, culegător, bursier, brokerul de flori, importator, transportator, manipulator, și mulți alții, până la floristul care iși folosește emoția, creativitatea, pregătirea și bucuria pentru ca tu să ai în față un manunchi organizat de flori, care să te încânte.
La atelierele florale participanții vor afla informații relevante despre lumea florilor și iși vor provoca simțul estetic și creativitatea, realizând propriile aranjamente florale.
Răsfoiește albumele din categoriile Ateliere copii, Ateliere Școala altfel, Ateliere Corporate pentru a înțelege, atmosfera și modul de lucru din cadrul atelierelor pentru adulți dar și pentru copii.