Ateliere copii

Când privesc un boboc de trandafir și mi-l imaginez înflorind, văd perfecțiunea din fiecare formă de viață în mod special, la oameni.
La fel ca un boboc de floare, copilul se transformă, traversând etape de cunoaștere, pentru a acumula și experimenta, ca apoi, să îți exprime într-un mod unic și personal, talentele și abilitățile.
Aceste etape, sunt influențate de tipul și calitatea informației primite dar și de modul și mediul de învățare.
Am ales să particip la această dezvoltare a copiilor, oferind din cunoașterea, experiența, creativitatea și competențele dobândite de-a lungul timpului, într-un mod practic, jucăuș, adaptându-mă mereu la fiecare grup în parte.
Cum se desfășoară un atelier floral pentru copii?
În primul rând ținem cont de tipul de atelier, tematica stabilită, locul de desfășurare și categoria de vârstă a copiilor.
În general, în prima parte a atelierului floral, copiii vor primii noțiuni generale despre flori și domeniul floristic, proveniența, circuitul florilor, îngrijirea și întreținerea florilor tăiate. Vor vedea, palpa și testa materiale și ustensile necesare în lucrul cu florile, vor primii suportul necesar pentru
a-și pune în practică imaginația, creativitatea, dexteritatea și pentru a-și dezvolta simțul estetic. În final vor realiza un aranjament floral pe care îl vor lua acasă.
Organizăm ateliere în școli, grădinițe, centre educaționale, after school, școli de vară, în cadrul programului Școala altfel, pe module în cadrul orelor de abilități practice, sau în orice moment potrivit pentru activități creative pentru copii. În firme pentru copiii angajaților, de 1 și 8 martie, de
Paște, de Crăciun, de 1 iunie, la petrecerile pentru copii sau chiar la tine acasă, pentru un grup de minim 8 participanți.
Contactează-ne la numărul de telefon 0735818777 sau la adresa de e-mail: office@nunta-eveniment.ro, pentru alte detalii și ofertă personalizată.