Ateliere Corporate

De multe ori am simțit că lucrul cu florile reprezintă pentru mine un fel de terapie, o relaxare maximă și un plus de energie.
Acest lucru am avut în minte în momentul în care am implementat atelierele florale corporate.
Cum poți lua o pauză binemeritată care să te relaxeze dar în aceași timp, să îți mențină energia ridicată și să îți dezvolte creativitatea și simțul estetic, prin care să îți îmbogățești bagajul de cunoștințe cu noi informații care, deși diferite de domeniul tău, să te ajute în activitatea curentă printr-o perspectivă mai complexă de a privi lucrurile?
Te provoc să îți manifești latura artistică și să îți exprimi starea interioară participând la atelierele florale corporate.
Vom organiza ateliere florale inedite prin care, vom combina creativitatea și abilitățile participanților, cu voie bună și informații utile și interesante despre lumea florilor.
Când putem organiza atelierele florale în firma ta? Ori de cate ori îți doresti o activitate relaxantă pentru echipa ta sau când cauți idei noi pentru team building. De Paște, de Crăciun, de 1 și 8 martie, de ziua copilului, pentru copiii angajaților, la petrecerile de sfârșit de an sau fără nici o ocazie specială, pur și simplu o vom creea noi.
Venim la sediul firmei tale sau în locația stabilită, cu toate materialele și accesoriile necesare.
Putem organiza atelierelele florale ocazional sau pe module, în fiecare lună pe parcursul unui an.
Scrie-ne la office@nunta-eveniment.ro câteva informații despre echipa ta iar noi îți vom trimite cel mai potrivit pachet pentru ateliere corporate.