Cum lucrăm

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ceva din ceea ce facem ţi-a atras atenţia, iar acest lucru ne bucură foarte tare. Este bine însă să înţelegi exact ceea ce facem si cum lucrăm ca să putem avea o colaborare eficientă, clară si transparentă.

Design &Events Concept nu este un magazin on-line, ci un site de prezentare. Unele produse din imagini sunt personalizate si nu pot fi tot timpul disponibile. Este dificil să onorăm o comanda de astazi pentru maine. Nu avem cataloage si nici stocuri mari de accesorii. Nu avem florărie, nu ţinem stocuri de flori. Sigur, ne străduim să răspundem tuturor dorinţelor, dar în ritmul în care putem face lucrurile să funcţioneze foarte bine.
Pentru evenimentele complexe ne vom întalni, vom discuta, vom pune întrebări, apoi vei primi o ofertă personalizată si un contract, iar, dacă este necesar, un concept de eveniment vei primi propuneri, idei schiţe, imagini si în final un concept complet.

Dacă ai nevoie doar de o parte dintre serviciile noastre, se poate, nu este necesar să organizezi tot evenimentul cu noi. Poţi opta doar pentru decorul sălii, sau pentru decorul cu aranjamente florale, decorul cu baloane, sau  orice alte servicii din oferta noastră.
Dacă vrei să îţi faci o idee despre servicii si preţuri poţi consulta oferta noastră de bază aici

Aranjamentele florale – Pentru a beneficia de flori proaspete si de o foarte bună calitate, comanda pentru orice tip de aranjament floral se face cu cel puţin 10 zile înainte de data în care aveţi nevoie de el.
Pentru începutul de an scolar, comanda se face până la data de 25 august cel târziu, iar buchetele si aranjamentele vor fi livrate în datele de 8 si 9 septembrie în anul 2018.
Decorul cu baloane, în special pentru baloane cu heliu, este necesar să faceţi comanda cu 10-15 zile înainte de eveniment. Grădiniţele, scolile si locurile de joacă, cu care suntem în parteneriat pot comanda si în saptămâna evenimentului, dacă există un flux si condiţii stabilite în prealabil.
Pentru serviciile DJ, foto, video, animaţie, ursitoare închirierea masinilor sau produselor de logistică se verifică mai întâi, disponibilitatea pentru data si ora respectivă.
Atelierele florale: Pentru a putea participa la atelierele florale, fie pentru adulti, fie pentru copii este necesar să te înscrii pe linkul indicat în eveniment sau la adresa de e-mail office@nunta-eveniment.ro
si să achiti costul acestuia, în contul indicat în eveniment. Organizarea atelierelor florale implică anumite costuri prealabile, un circuit al florilor si al materialelor, din acest motiv este necesar ca plata să fie facută în avans. Tot din acest motiv, în cazul în care nu poţi ajunge la eveniment, banii nu se returnează, poţi trimite însă pe altcineva în locul tău, sau al copilului.
In cazul în care participi la atelierele noastre sub formă de abonament sau ne anunţi din timp că nu poţi participa, banii se vor returna sau vor ramâne în cont pentru următorul atelier.
Scolile, gradiniţele, centrele educaţionale, locurile de joacă beneficiază de condiţii particulare, stabilite în prealabil.
Torturile, prăjiturile si toate produsele alimentare pentru candy bar sau petrecerile la birou, sunt asigurate de cofetăriile si firmele partenere, comanda acestora este necesară cu minim 3 zile înainte în cazul torturilor, prăjiturilor si plăcintelor pentru petreceri si minim 10 zile pentru torturile de nuntă, botez si pentru candy bar.
Degustarea torturilor de nuntă si botez se poate face la sediile partenerilor nostri, cu programare în prealabil.
Toate accesoriile folosite pentru nunti, botezuri, petreceri ( mărturii, cruciulite, cadouri, jucării pentru pinata, e.t.c.), se stabilesc în cadrul evenimentului respectiv sau, în afara acestuia, se pot comanda separat, cu minim 14 zile inainte.
Decorul locatiei cu aranjamente florale, baloane, fete de masa, huse pentru scaune sau alte decoraţii nu implică costuri suplimentare, indiferent dacă acestea fac parte din organizarea unui eveniment sau sunt comandate separat.
Pentru alte informaţii, îţi vom răspunde cu drag, dacă ne vei contacta la adresa de e-mail:office@nunta-eveniment.ro sau la telefon 0735818777.