Despre noi

POVESTEA NOASTRA

Totul a început cu o propunere clară… si a continuat cu un răspuns promt… ,,..eu sunt inginer, pot desena puzzelul dar am nevoie de tine sa aranjezi piesele într-un mod creativ, cu o atingere delicată, să le dai culoare si să le faci sa prindă viaţă’’ Asta i-am spus soţiei mele când am realizat cât de mult imi place organizarea de evenimente si m-am hotărât să deschid o firmă în acest domeniu.

,,…adică să renunţ la ceea ce fac si să lucrez cu tine?’’ ,,Nu să renunţi ci să continui la un nivel mai amplu, mult mai complex, asa cum stiu ca îţi doresti’’ ,,Bine’’ 🙂 a fost răspunsul ei.

Asa a luat nastere Design&Events Concept – un concept ce înglobează pasiune, multă pregătire si ani de muncă în domenii cu oameni si despre oameni. Căci la asta se rezumă activitatea noastră – să construim povesti de fericire pentru oameni.

Evenimentele trec, povestea rămane, iar emotia din spatele ei te poate amprenta întreaga viaţă.

Noi suntem Eugen si Mirela Elisei, suntem soţi, părinţi fericiţi, prieteni si parteneri. Impreună cu o echipă de colaboratori profesionisti, implicaţi care se aliniază valorilor noastre personale si profesionale, ne străduim cu fiecare eveniment să oferim un plus de fericire momentelor importante din viaţa voastră.

Eugen

Sunt un om cu suflet vesel, încântat mereu de nou, artă si frumos. Sunt pasionat de fotografie si creaţie grafică. Sunt o fire deschisă la noi provocari si caut „acel ceva” care să-mi transmită o emoţie puternică ce poate fi transpusă în imagini…

Ca fotograf am un stil jurnalistic-documentar, fotografiile realizate de mine transmit povestea reală, văzută prin ochii mei, cu retusurile potrivite, ţinând cont de tehnica fotografică si experienţa acumulată.
Mă mai poţi intâlni făcând un decor cu baloane, coordonând un eveniment sau poate negociind un contract. Toate aceste activităţi mă incântă si mă ajută să mă dezvolt continuu.

Sunt fotograf de nuntă din Bucuresti, ma perfecţionez incontinu pentru a menţine standardul de fotograf profesionist. Sunt de asemenea si fotograf de botez si fotograf de eveniment. Invăţ arta fotografică alături de fotografi cu experienţă si fotografi cu portofoliu diversificat. Particip la conferinţe si seminarii de fotografie si urmez cursuri de fotografie. Portofoliul meu il poti vizualiza pe Instagram  insa ma poti gasi si in siteuri de profil cu fotografi de nunta din Romania. Ofer fotografie profesională la cel mai inalt nivel de calitate fotografica utilizand o tehnica fotografică superioară si echipament fotografic profesional.

Mirela

Dacă ar trebui să mă descriu intr-un singur cuvant acela ar fi ,,diversitate’’. Ador diversitatea si văd toate lucrurile, momentele, evenimentele si mai ales oamenii in toata complexitatea lor. Acest lucru mă face de cele mai multe ori greu de inţeles de către cei din jur dar sunt in regulă cu asta, mă străduiesc să ii inţeleg eu pe ei 🙂

Oricat de mult am încercat să aleg o singură directie, nu o pot face. Iubesc să fac mai multe lucruri. Asa sunt eu si de ceva timp am acceptat acest lucru. Ma străduiesc de fiecare dată în tot ceea ce fac, să ofer maximul din potenţialul meu, sa fiu 100% prezentă în fiecare moment, să ascult constientă si să răspund conform asteptărilor si mult mai mult…

Sunt floristul principal al firmei, mă ocup de designul evenimentelor si coordonarea lor, compun si coordonez atelierele florale, particip intens la fiecare proiect si, ceva în plus 🙂

Dacă te-am convins, asteptăm provocarea ta. Scrie-ne despre evenimentul tău viitor sau despre un seviciu de care ai nevoie, la adresa: office@nunta-eveniment.ro sau sună la numarul 0735818777.