Testimoniale

“ Ne doream o nuntă care să ne reprezinte si care să lase in urmă amintiri magice. Astfel, am decis că avem nevoie de cineva care să inţeleagă exact ce simţim si să transpună toată emotia  intr-un decor de poveste. Am lăsat totul in grija Mirelei si a lui Eugen avand convingerea că vom fi plăcut surprinsi. Ne-au fost alături,  au fost calzi si deschisi, empatici si entuziasti.

Totul a fost perfect si recunosc, peste asteptările noastre. Voi  enumara doar cateva aspecte: decorul a surprins prin eleganţă si culoare, aranjamentele florale au fost absolut superbe depăsind imaginaţia mea; de asemenea s-au oferit să aducă un plus tortului, decorandu-l cu flori naturale. O surpriză  care ne-a adus zambetul pe buze in acea seară  a fost un jurnal pe care se regăseau fotografii cu noi. Acesta a ajuns  printre invitaţi astfel incăt cei dragi ne-au putut impărtasi gandurile si impresiile lor.

Am avut constant sentimentul de siguranţă atat de important. In ciuda faptului că la inceput nu aveam o imagine completă a ceea ce ne doream, cu ideile  si răbdarea de care au dat dovadă totul s-a conturat extrem de firesc  si frumos. Sunt oameni dragi nouă care au contribuit semnificativ la cea mai frumoasă si specială zi a noastră de pană atunci.

Ii recomandăm pentru simţul estetic  deosebit, pasiunea de care dau dovadă si dorinţa de a oferi un serviciu fără cusur de fiecare dată, pliat dupa personalitatea si viziunea fiecarui client in parte. Profesionalismul, implicarea si bunul gust sunt cuvintele definitorii pentru ei. Le mulţumim incă o dată pentru  efortul depus si le suntem recunoscatori pentru respectul si serviciile de calitate pe care ni le-au oferit!“

Luminita si Ionuţ